Blogs

Hier vind je alles wat je moet weten over dit prachtige eiland. Of je nu van plan bent om hier op vakantie te gaan, of gewoon nieuwsgierig bent naar alles wat Ibiza te bieden heeft, wij hebben alle informatie die je nodig hebt.
 
1 september 2023
Stap aan boord van een glamoureus avontuur naar de wonderen van Ibiza en zijn rijke piratenverleden met de Ibiza Pirate Treasure Hunt. In deze blogpost ontdek je hoe je jezelf en je bemanning kunt voorbereiden op een luxe schattenjacht vol met verborgen schatten en adembenemende landschappen.
 
29 augustus 2023
Het Neptunusbeeld op Ibiza is een fascinerende mix van geschiedenis en mystiek, en een belangrijk symbool van de maritieme geschiedenis en cultuur van het eiland. In deze blog post nemen we je mee op een reis door de fascinerende wereld van dit unieke standbeeld en vertellen we je alles wat je moet weten over deze bijzondere bezienswaardigheid.
 
26 augustus 2023
Ibiza staat bekend om zijn bruisende nachtleven, maar het eiland heeft nog veel meer te bieden. Ontdek bijvoorbeeld het betoverende Es Pla Roig, een sprookjesachtig dorpje omringd door natuur en rust, waar je kunt wandelen, lokale specialiteiten kunt proeven en kunt genieten van het prachtige uitzicht op de omgeving.
 
23 augustus 2023
Het jaarlijkse filmfestival in Santa Eulària des Riu op Ibiza is een must-attend evenement voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van de cinema. In dit artikel lees je alles over de geschiedenis van het festival, de locaties en sfeer, de filmselectie en competitie, het educatieve programma en praktische informatie voor een bezoek aan dit geweldige evenement.
 
20 augustus 2023
Ibiza staat bekend om zijn prachtige stranden en bruisend nachtleven, maar wist je dat het eiland ook enkele van de meest verrukkelijke pizza's en verfrissende cocktails te bieden heeft? In dit artikel delen we de beste plekken op Ibiza waar je kunt genieten van overheerlijke pizza's en smaakvolle cocktails.
 
17 augustus 2023
Ontdek de wereld van professionele spa-therapeuten op het zonnige eiland Ibiza, waar enkele van de beste ter wereld te vinden zijn. In dit blogbericht nemen we je mee naar het luxueuze Hard Rock Hotel Ibiza, waar je kennismaakt met de professionele spa-therapeuten van Rock Spa die je een onvergetelijke wellness-ervaring zullen bezorgen.
 
15 augustus 2023
Ibiza is een eiland dat bekend staat om zijn bruisende nachtleven en prachtige stranden, maar biedt ook rustige plekken om te ontdekken en te genieten. Een van deze plekken is de indrukwekkende vuurtoren van Faro de Botafoc, die je absoluut moet bezoeken tijdens je verblijf op het eiland. In deze blogpost vertellen we je alles wat je moet weten over deze bijzondere vuurtoren en waarom een bezoek aan Faro de Botafoc een onvergetelijke ervaring is.
 
13 augustus 2023
Ibiza is niet alleen bekend om zijn bruisende nachtleven en luxe jachten, maar heeft ook een rijke geschiedenis als toevluchtsoord voor hippies en artiesten. In dit blog delen we een unieke ervaring: het ontmoeten van de inwoners van het oude Hippie gemeenschap van Benirrás, een verborgen parel op het eiland.
 
11 augustus 2023
Ontdek de mysterieuze en fascinerende wereld van de ondergrondse rivieren en grotten van Ibiza, waar je een onvergetelijke ervaring zult opdoen bij de Cova de Culleram, een van de meest indrukwekkende grottenstelsels van het eiland.
 
9 augustus 2023
Ontdek de culinaire kant van Ibiza bij Bambuddha Grove Restaurant Club, een iconische en populaire bestemming op het eiland. In deze blogpost nemen we je mee op een reis door dit unieke restaurant en delen we wat je kunt verwachten van een avondje uit bij Bambuddha.
 
7 augustus 2023
Ibiza is niet alleen bekend om zijn feesten en stranden, maar biedt ook prachtige natuurlijke plekjes om te ontdekken, zoals Sa Conillera. Dit kleine eilandje bij Cala Bassa Beach Club is perfect voor wandelen en zwemmen en biedt een unieke ervaring voor natuurliefhebbers en avonturiers.
 
5 augustus 2023
Ontdek de verborgen schat van Ibiza: de traditionele spa-behandeling bij het Saint Anthony Hotel. In deze blog nemen we je mee op een ontspannende reis door de wondere wereld van de Saint Anthony spa-behandeling en laten we je zien waarom dit een absolute must-try is tijdens je verblijf op het magische eiland in de Middellandse Zee.
 
3 augustus 2023
Ibiza is niet alleen bekend om zijn prachtige landschappen en bruisende nachtleven, maar ook om zijn rijke geschiedenis van magische en spirituele tradities. Eén van de meest betoverende evenementen op het eiland is het legendarische Licht Feest van Ibiza, een viering van licht, spiritualiteit en gemeenschap. In dit artikel nemen we je mee op een reis naar het Licht Feest van Ibiza en vertellen we je alles wat je moet weten om deze unieke ervaring te beleven.
 
1 augustus 2023
Ibiza is niet alleen bekend om zijn bruisende nachtleven en prachtige stranden, maar ook om zijn Inflatables Water Park. Dit drijvende waterpark biedt een unieke ervaring voor alle leeftijden en is een must-visit voor iedereen die op zoek is naar een leuke activiteit op het eiland. In dit artikel vind je meer informatie over het park en enkele handige tips om je ervaring nog leuker te maken.
 
30 juli 2023
Ibiza staat bekend om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, maar er is nog een verborgen parel die wacht om ontdekt te worden: de Atzaró Garden. Deze adembenemende tuin is een oase van rust en sereniteit, en staat bekend om zijn magische kleurenpalet. In dit blogartikel nemen we je mee op een rondleiding door de tuin en laten we je enkele hoogtepunten zien die je kunt verwachten tijdens je bezoek.