Blogs

Hier vind je alles wat je moet weten over dit prachtige eiland. Of je nu van plan bent om hier op vakantie te gaan, of gewoon nieuwsgierig bent naar alles wat Ibiza te bieden heeft, wij hebben alle informatie die je nodig hebt.
 
19 oktober 2023
Wil je jezelf onderdompelen in ultieme luxe en vrijheid? Dan is een boottocht over de Middellandse Zee een absolute must! Lees verder om te ontdekken hoe je het perfecte jacht kunt kiezen, waar je naartoe kunt gaan en welke activiteiten je kunt verwachten tijdens deze onvergetelijke reis.
 
16 oktober 2023
Ben je een koffieliefhebber op zoek naar de beste koffie op Ibiza? Dan mag je het Romeinse Cafe in San Antonio niet missen. Hier kun je niet alleen genieten van de hemelse smaak van koffie, maar ook van een adembenemend uitzicht op de zee en een unieke sfeer.
 
13 oktober 2023
Ibiza staat bekend als party-hoofdstad, maar het eiland heeft ook veel te bieden voor wie van sterrenkijken houdt. Met een schitterende natuur en heldere luchten is Ibiza een van de beste plekken ter wereld om de magie van de sterrenhemel te ervaren. In deze blogpost nemen we je mee op een reis naar de meest spectaculaire plekken op Ibiza om te stargazen.
 
10 oktober 2023
Ibiza is niet alleen een populaire feestbestemming, maar biedt ook verborgen pareltjes die nog niet ontdekt zijn door het grote publiek. Ontdek de eigenzinnigheid van de lokale bevolking in het charmante dorpje San Carlos, waar tradities en gewoonten worden gekoesterd en waar u kunt genieten van de lokale keuken en cultuur.
 
7 oktober 2023
Op zoek naar een ontspannende massage op Ibiza? Bij Urban Wax Ibiza kun je genieten van een hemelse massage die je volledig tot rust laat komen. Gelegen in het hart van Ibiza en met een breed scala aan massages en prijzen, biedt Urban Wax Ibiza de perfecte plek voor iedereen die op zoek is naar ontspanning en rust.
 
4 oktober 2023
Het Pikes hotel op Ibiza is een legendarisch hotel dat bekend staat om zijn feesten en beroemde gasten. Maar het hotel heeft nog veel meer te bieden dan alleen maar feesten.
 
1 oktober 2023
Amnesia op Ibiza is dé plek voor de ultieme clubervaring. Al meer dan 40 jaar lang heeft deze iconische club de beste DJ's ter wereld mogen verwelkomen en biedt het een legendarische ervaring die je nooit zult vergeten. Ontdek hier de geschiedenis, de feesten en de tips voor een perfecte avond in Amnesia.
 
28 september 2023
Ibiza staat bekend om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, maar er is een nieuwe trend die reizigers aantrekt: ambachtelijk bier. In het hart van deze trend staat Ibiza's eerste micro-brouwerij, opgericht door twee vrienden met een passie voor bier en vastberadenheid om hun droom waar te maken.
 
22 september 2023
Formentera, een klein eiland op slechts 30 minuten varen van Ibiza, staat bekend om zijn prachtige stranden, turquoise wateren en relaxte sfeer. Ontdek in deze blog de beste manier om Formentera te verkennen en de topattracties die je niet mag missen tijdens je dagtrip vanaf Ibiza.
 
19 september 2023
Café del Mar is een icoon van de chill-out muziek scene op Ibiza en staat symbool voor de ontspannen levensstijl van het eiland. Het café is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen en heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de chill-out muziek en de geschiedenis van Ibiza.
 
16 september 2023
Ibiza is niet alleen bekend om zijn stranden en nachtleven, maar heeft ook verborgen schatten zoals de geheime grotten van Es Puet aan de westkust van het eiland. In deze blogpost nemen we je mee op een avontuurlijke reis om deze mysterieuze grotten te ontdekken en delen we tips over hoe je je bezoek kunt optimaliseren.
 
13 september 2023
Ontdek de betoverende schoonheid van Cala Jondal op een unieke manier: door middel van een peddelvaart langs de kust. In dit artikel delen we tips en hoogtepunten om het meeste uit je peddeltocht te halen en de ongerepte stranden, prachtige natuur en rijke onderwaterwereld van Ibiza te verkennen.
 
10 september 2023
Ontdek de betoverende zonsondergangen en zonsopkomsten van Ibiza, die vaak over het hoofd worden gezien door de drukte van het levendige nachtleven en de prachtige stranden van het eiland. In dit artikel leer je de beste manieren om deze natuurlijke wonderen te ervaren tijdens je verblijf op dit betoverende eiland in de Middellandse Zee.
 
7 september 2023
Ibiza is meer dan alleen een party-eiland met prachtige stranden. Ontdek de verborgen parels van de excentrische Salinas stranden op een hipster manier en beleef het eiland op een unieke en authentieke manier.
 
4 september 2023
Ibiza is niet alleen bekend om zijn prachtige stranden en levendige nachtleven, maar ook om zijn getalenteerde kunstenaars en ambachtslieden. Mandala Ibiza is een bijzondere plek waar je deze lokale talenten kunt ontdekken en bewonderen. Lees verder om meer te weten te komen over enkele van de meest opmerkelijke kunstenaars en ambachtslieden die je bij Mandala Ibiza kunt vinden.