Blogs

Hier vind je alles wat je moet weten over dit prachtige eiland. Of je nu van plan bent om hier op vakantie te gaan, of gewoon nieuwsgierig bent naar alles wat Ibiza te bieden heeft, wij hebben alle informatie die je nodig hebt.
 
3 augustus 2023
Ibiza is niet alleen bekend om zijn prachtige landschappen en bruisende nachtleven, maar ook om zijn rijke geschiedenis van magische en spirituele tradities. Eén van de meest betoverende evenementen op het eiland is het legendarische Licht Feest van Ibiza, een viering van licht, spiritualiteit en gemeenschap. In dit artikel nemen we je mee op een reis naar het Licht Feest van Ibiza en vertellen we je alles wat je moet weten om deze unieke ervaring te beleven.
 
1 augustus 2023
Ibiza is niet alleen bekend om zijn bruisende nachtleven en prachtige stranden, maar ook om zijn Inflatables Water Park. Dit drijvende waterpark biedt een unieke ervaring voor alle leeftijden en is een must-visit voor iedereen die op zoek is naar een leuke activiteit op het eiland. In dit artikel vind je meer informatie over het park en enkele handige tips om je ervaring nog leuker te maken.
 
30 juli 2023
Ibiza staat bekend om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, maar er is nog een verborgen parel die wacht om ontdekt te worden: de Atzaró Garden. Deze adembenemende tuin is een oase van rust en sereniteit, en staat bekend om zijn magische kleurenpalet. In dit blogartikel nemen we je mee op een rondleiding door de tuin en laten we je enkele hoogtepunten zien die je kunt verwachten tijdens je bezoek.
 
28 juli 2023
Spanje staat bekend om zijn rijke cultuur en tradities, waaronder het stierenvechten. Maar wist je dat deze eeuwenoude traditie ook te vinden is op het prachtige eiland Ibiza? In dit blogartikel ontdek je de geschiedenis, het belang en de betekenis van de klassieke Spaanse stierenvechtcultuur op Ibiza.
 
26 juli 2023
Ibiza Rocks is dé plek op het prachtige eiland Ibiza voor het vieren van allerlei evenementen, van muziekfestivals tot bruiloften en verjaardagsfeestjes. In deze blog post gaan we dieper in op de vele mogelijkheden die Ibiza Rocks biedt en waarom je er absoluut eens een bezoekje aan moet brengen.
 
24 juli 2023
Ontdek de mysterieuze geschiedenis van Ibiza door een bezoek te brengen aan het oude Phoenician Fortress, een verborgen parel die je meeneemt op een reis door de tijd en je laat kennismaken met de Fenicische cultuur die het eiland heeft gevormd.
 
22 juli 2023
Ibiza staat bekend om haar feestjes en stranden, maar wist je dat het eiland ook een paradijs is voor wandel- en fietsliefhebbers? In deze blog delen we de beste 'Tail of the Island' routes die je te voet of op de fiets kunt ontdekken en geven we tips voor een veilige en plezierige ervaring.
 
20 juli 2023
Ibiza staat niet alleen bekend om zijn bruisende nachtleven en prachtige stranden, maar heeft ook verborgen parels zoals Punta Galera. Dit adembenemende landschap is een must-see voor iedereen die het eiland bezoekt.
 
18 juli 2023
Ibiza staat bekend om zijn bruisende nachtleven en prachtige stranden, maar voor bezoekers die op zoek zijn naar een holistische vakantie biedt het eiland een scala aan wellness- en spirituele ervaringen die lichaam, geest en ziel voeden. In dit artikel verkennen we tien meeslepende reiservaringen voor bezoekers van Ibiza die geïnteresseerd zijn in wellness en spiritualiteit, inclusief yoga- en meditatieretraites, energetische genezingsplaatsen en transformerende workshops.
 
16 juli 2023
De hippiecultuur heeft in de jaren '60 en '70 zijn weg gevonden naar Ibiza en heeft daar een blijvende invloed achtergelaten. In dit artikel onderzoeken we de impact van deze unieke levensstijl op het eiland en gaan we in gesprek met enkele lokale bewoners die deel uitmaken van deze bijzondere gemeenschap.
 
14 juli 2023
Ibiza is niet alleen bekend om haar bruisende nachtleven en prachtige stranden, maar heeft ook een magische en mysterieuze kant die alleen tot uiting komt tijdens vollemaannachten. In deze blog post nemen we je mee op een spannend avontuur met vrienden die de meest betoverende plekken van Ibiza ontdekken tijdens een vollemaannacht.
 
12 juli 2023
Ontdek de culinaire kant van Ibiza, van traditionele lokale gerechten tot innovatieve culinaire ervaringen. In dit blog nemen we je mee op een gastronomische reis langs de beste plekken om te eten en drinken op dit prachtige eiland.
 
10 juli 2023
Ontdek de minder bekende kant van Ibiza door middel van wandel- en fietsroutes. Van prachtige kustpaden tot uitdagende bergtochten, er is voor ieder wat wils. In dit artikel nemen we je mee langs 6 adembenemende routes, waarbij we de bijzondere flora, fauna en geologie die je onderweg tegenkomt belichten.
 
8 juli 2023
Ibiza, het populaire eiland in de Middellandse Zee, staat niet alleen bekend om zijn bruisende nachtleven en prachtige stranden, maar steeds meer ook om zijn inzet op duurzaam en verantwoord toerisme. In deze gedetailleerde gids delen we de beste tips voor eco-vriendelijke accommodaties, activiteiten en eetgelegenheden op het eiland om je vakantie zo groen en verantwoord mogelijk te maken.
 
6 juli 2023
Ibiza staat bekend om zijn bruisende nachtleven en een van de meest iconische en legendarische discotheken ter wereld is Pacha. Laten we eens een kijkje nemen in de geschiedenis van deze beroemde club, vanaf het allereerste begin tot het wereldwijd bekende merk dat het vandaag de dag is.