Blogs

Hier vind je alles wat je moet weten over dit prachtige eiland. Of je nu van plan bent om hier op vakantie te gaan, of gewoon nieuwsgierig bent naar alles wat Ibiza te bieden heeft, wij hebben alle informatie die je nodig hebt.
 
30 januari 2023
Ontdek de charmante kleine dorpjes van Ibiza, zoals Sant Joan de Labritja, Santa Gertrudis de Fruitera en Es Cubells, en ervaar de authentieke cultuur en levensstijl van het eiland. Deze dorpjes bieden rust en stilte, kunstgalerijen, lokale markten en restaurants om te genieten van de lokale gastronomie en wijn. Ver weg van de drukte van de toeristische hotspots, bieden deze dorpjes een unieke kans om de rijke geschiedenis en cultuur van Ibiza te ervaren.
 
28 januari 2023
Ontdek het bruisende nachtleven van San Antonio de Portmany op het eiland Ibiza. Begin met het bewonderen van de zonsondergang op de Sunset Strip, bezoek het West End voor bars en clubs, en mis niet de iconische clubs Eden en Es Paradis. Tips zijn onder andere comfortabele kleding en schoenen dragen, rekening houden met entreegelden en genieten van de lokale cultuur.
 
26 januari 2023
Ontdek de onderwaterwereld van Ibiza met kleurrijke koraalriffen en fascinerende scheepswrakken, geschikt voor beginners en ervaren duikers, met duurzame duikpraktijken en beschermde mariene reservaten. Het duikseizoen loopt van mei tot oktober.
 
24 januari 2023
Ontdek de verborgen stranden van Ibiza, waaronder Cala Llentrisca, Cala Mastella, Atlantis, Cala d'en Serra, Pou des Lleó, Cala Xarraca, Cala Salada en Es Portitxol. Elke locatie biedt een unieke ervaring om te ontspannen, zwemmen en genieten van de natuurlijke schoonheid van het eiland.
 
22 januari 2023
Ontdek de rijke culinaire traditie van Ibiza en geniet van traditionele gerechten zoals bullit de peix en sofrit pagès, evenals verfrissende drankjes zoals Hierbas Ibicencas en Café Caleta.
 
20 januari 2023
Een blogpost over de historische architectuur van Ibiza-stad, met hoogtepunten zoals Dalt Vila, de kathedraal van Ibiza, Casa Consistorial, Casa Broner, de haven van Ibiza en de oude vissershuisjes, vuurtoren en kapel van Santa Tecla.
 
18 januari 2023
Ibiza's hippiemarkten zijn een belangrijk onderdeel van de cultuur van het eiland en bieden een unieke sfeer, authentieke producten en heerlijke lekkernijen. Las Dalias is de bekendste en meest iconische markt met live-optredens en culinair aanbod. Punta Arabí is de grootste markt en biedt meer dan 500 kraampjes met een breed scala aan producten en entertainment. San Jordi Flea Market is een geweldige plek om op zoek te gaan naar vintage en tweedehands schatten en heeft een meer lokale sfeer. Tips zijn om vroeg te gaan, comfortabele kleding en schoenen te dragen, contant geld mee te nemen en te genieten van de sfeer.
 
16 januari 2023
Ontdek de magie van de heuvels van Ibiza tijdens een wandeltocht. Van gemakkelijke wandelingen tot uitdagende routes, de heuvels bieden adembenemende uitzichten, historische bezienswaardigheden en een diepe verbinding met de natuur. Tips om te wandelen worden ook gegeven.
 
14 januari 2023
Verblijven op een boot op Ibiza biedt ultieme vrijheid en exclusieve toegang tot afgelegen locaties. Plan vooruit, bepaal je route en wees voorbereid op veranderlijk weer en extra kosten. Respecteer de omgeving en geniet van een unieke en onvergetelijke vakantie-ervaring.
 
12 januari 2023
Ibiza is niet alleen bekend om zijn stranden en nachtleven, maar ook om zijn spirituele kant en yogaretraites. Er zijn verschillende soorten retraites voor alle niveaus, met voedzame maaltijden en wellness-mogelijkheden. Het eiland biedt ook natuurlijke schoonheid en de kans om te verbinden met gelijkgestemde mensen.
 
10 januari 2023
Glamping op Ibiza biedt een luxe kampeerervaring in het hart van het eiland. Glamping combineert het comfort van een hotel met de natuurlijke schoonheid van een kampeervakantie. Glamping op Ibiza biedt unieke accommodaties, natuurlijke schoonheid, rust en ontspanning en duurzaam toerisme. Tips om het meeste uit je vakantie te halen zijn het kiezen van de juiste accommodatie, het plannen van activiteiten, het ontdekken van het echte Ibiza en het respecteren van de natuur.
 
8 januari 2023
Ibiza staat bekend om zijn bruisende nachtleven en luxueuze strandclubs, maar het eiland heeft zoveel meer te bieden dan alleen feesten en zonnebaden. Van betoverende stranden en charmante dorpjes tot avontuurlijke activiteiten en mystieke plekken, Ibiza is een paradijs voor natuurliefhebbers, cultuursnuivers en avonturiers. In dit artikel nemen we je mee op een ontdekkingstocht naar de verborgen schatten van dit magische eiland.
 
6 januari 2023
Ontdek de beste plekken om de zonsondergang op Ibiza te zien, waaronder Café del Mar en Cala Comte, en maak je ervaring nog magischer met deze tips, zoals het plannen van tevoren en het meenemen van een camera.
 
4 januari 2023
Ibiza staat bekend als een feestbestemming, maar er is zoveel meer te ontdekken op dit prachtige eiland. Van idyllische stranden en schilderachtige dorpjes tot geheime grotten en lokale markten, Ibiza heeft een schat aan verborgen parels die wachten om ontdekt te worden. In dit artikel ontdek je enkele minder bekende plekken die je kunt bezoeken tijdens je volgende reis naar dit magische eiland.
 
2 januari 2023
Verken de verborgen baaien en kristalheldere wateren van Ibiza door te paddleboarden. Het eiland biedt ideale omstandigheden voor deze watersport en er zijn tal van verhuur- en lesmogelijkheden beschikbaar. Populaire locaties zijn onder andere Cala d'Hort, Cala Comte, Cala Nova, Cala Xarraca en Portinatx. Zorg ervoor dat je de juiste uitrusting hebt en het weer en de getijden controleert voordat je het water op gaat. Respecteer het milieu en geniet van een onvergetelijke ervaring op het water.