Blogs

Hier vind je alles wat je moet weten over dit prachtige eiland. Of je nu van plan bent om hier op vakantie te gaan, of gewoon nieuwsgierig bent naar alles wat Ibiza te bieden heeft, wij hebben alle informatie die je nodig hebt.
 
24 april 2023
Ibiza is meer dan alleen een paradijselijk eiland met mooie stranden en een bruisend nachtleven. Het monumentale kunstwerk Time and Space, gelegen op een afgelegen locatie in het zuidwesten van het eiland, biedt bezoekers een betoverende ervaring en een diepere betekenis van tijd en verbinding.
 
23 april 2023
Privilege is zonder twijfel één van de meest iconische en legendarische clubs op Ibiza, en staat bekend als de grootste nachtclub ter wereld. In dit artikel duiken we in de geschiedenis van deze bijzondere club en ontdekken we hoe het zich heeft ontwikkeld van Ku Club tot de moderne tijd.
 
22 april 2023
Het eiland Ibiza is niet alleen bekend om zijn bruisende nachtleven en prachtige stranden, maar ook om zijn vele geheimen en mystieke plekken, waarvan Es Vedra een van de meest betoverende is. Gelegen aan de zuidwestkust van Ibiza, staat deze magische rots bekend om zijn mysterieuze energie en talloze legendes.
 
25 maart 2023
Ibiza staat bekend om zijn bruisende uitgaanscultuur, maar hoe is deze eigenlijk ontstaan? In dit artikel duiken we in de geschiedenis van het eiland en ontdekken we hoe de unieke feestcultuur van Ibiza tot stand is gekomen.
 
23 maart 2023
Ibiza is bekend om zijn bruisende feesten, maar wist je dat het eiland ook een duistere en mysterieuze kant heeft? Ontdek de verlaten Festival Club, een verborgen schat in de dennenbossen en heuvels van Ibiza, en leer meer over de geschiedenis van dit ambitieuze project dat helaas nooit de concurrentie aanging met de andere grote clubs op het eiland.
 
21 maart 2023
Ibiza staat bekend als het feesteiland bij uitstek, maar er is ook een andere kant die veel reizigers nog niet hebben ontdekt. Verborgen schatten liggen op je te wachten op dit prachtige eiland, weg van de drukte en omgeven door adembenemende landschappen en charmante dorpjes.
 
19 maart 2023
Ibiza, het betoverende eiland in de Middellandse Zee, biedt meer dan alleen een bruisend nachtleven en idyllische stranden. In deze ultieme gids delen we de topattracties en verborgen juweeltjes die je niet mag missen tijdens je bezoek aan dit magische eiland.
 
17 maart 2023
Ibiza is niet alleen bekend om zijn bruisende nachtleven en prachtige stranden, maar ook om zijn fascinerende historische grotten. In deze ondergrondse wereld vind je een schat aan natuurlijke schoonheid, archeologische vondsten en eeuwenoude legendes die je meenemen op een reis door de tijd en je een glimp geven van het rijke verleden van dit bijzondere eiland.
 
15 maart 2023
Ibiza is niet alleen bekend om zijn feesten en stranden, maar ook om zijn rijke culturele geschiedenis, die tot uiting komt in de traditionele volksdansen genaamd 'Ball Pagès'. In dit blogartikel nemen we je mee op een visuele reis door de cultuur en traditie van Ibiza en bieden we praktische tips en inzichten over het fotograferen van de lokale volksdansers.
 
13 maart 2023
Ibiza, het eiland van de prachtige stranden en bruisende nachtleven, biedt het hele jaar door tal van evenementen en feesten. Echter, de Fiestas van Sant Joan in juni zijn een van de meest unieke en onvergetelijke ervaringen die je kunt beleven op het eiland.
 
11 maart 2023
Ontdek het prachtige Ibiza op een unieke manier: met een roadtrip! Dit eiland heeft zoveel meer te bieden dan alleen feesten en stranden. In deze gids delen we alle tips en tricks om het beste uit je roadtrip te halen en de mooiste plekjes van Ibiza te ontdekken.
 
9 maart 2023
Ibiza staat bekend om zijn feesten en stranden, maar wist je dat het eiland ook een prachtig landschap heeft met uitgestrekte heuvels en bergen? In dit artikel nemen we je mee op een avontuurlijke reis om de heuvels van Ibiza te verkennen en te genieten van adembenemende uitzichten.
 
7 maart 2023
Ibiza, het prachtige eiland in de Middellandse Zee, biedt een unieke mix van natuur, cultuur en geschiedenis, wat het tot de perfecte plek maakt om adembenemende foto's te maken. In dit artikel delen we de beste locaties en tips voor het fotograferen van de spectaculaire uitzichten die Ibiza te bieden heeft.
 
5 maart 2023
Ibiza heeft naast het bruisende nachtleven en de elektronische muziekscene ook een rijke lokale muziekcultuur met traditionele volksmuziek en hedendaagse rock- en jazzoptredens. Om het meeste uit je muzikale reis te halen, kun je live-optredens bezoeken in bars en concertzalen zoals Can Jordi, Teatro Pereyra, Las Dalias en Sa Questió. Plan vooruit, wees avontuurlijk, maak contact met de lokale bevolking en geniet van elk moment van je muzikale reis op Ibiza.
 
3 maart 2023
Ibiza is niet alleen bekend om zijn bruisende nachtleven en prachtige stranden, maar ook om zijn wateractiviteiten. In deze gids worden de top vijf wateractiviteiten op Ibiza besproken, namelijk zeilen, duiken en snorkelen, paddleboarding, jetskiën en kitesurfen en windsurfen. Er worden tips gegeven voor het kiezen van een goede duik- of zeilschool en het dragen van de juiste uitrusting voor elke activiteit. Met de juiste voorbereiding en het volgen van veiligheidsrichtlijnen kun je genieten van een onvergetelijke vakantie op het water van Ibiza.