Blogs

Hier vind je alles wat je moet weten over dit prachtige eiland. Of je nu van plan bent om hier op vakantie te gaan, of gewoon nieuwsgierig bent naar alles wat Ibiza te bieden heeft, wij hebben alle informatie die je nodig hebt.
 
3 december 2023
Als je op zoek bent naar het ultieme vakantiegevoel op Ibiza, dan is er niets beter dan een barbecue-ervaring bij het strand van Cala Comte. Lees verder voor alles wat je moet weten om je barbecue-ervaring bij Cala Comte onvergetelijk te maken.
 
30 november 2023
Ontsnap aan de drukte van de stad en ontdek de verborgen natuurlijke charme van Cala Gracio, een prachtige baai aan de westkust van Ibiza. In deze blogpost vertellen we je alles over deze parel van Ibiza en hoe je het beste van deze bestemming kunt genieten.
 
27 november 2023
Ibiza is een eiland vol verborgen juweeltjes en een van die juweeltjes is het historische Dalt Vila-gebied in Ibiza-stad, een kleurrijk gebied gevuld met geschiedenis, cultuur en architecturale schoonheid. In deze blogpost ontdek je wat Dalt Vila zo speciaal maakt en hoe je het kunt verkennen.
 
24 november 2023
Es Vedra is een mysterieuze en betoverende heuvel op Ibiza, waar legendes en mythen de ronde doen. In dit artikel lees je alles over de geschiedenis en hoe je de top kunt bereiken voor een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee en de omliggende heuvels.
 
21 november 2023
Ontdek de verborgen schatten van Ibiza-stad's oude havenmuur bij Portal Nou. Deze ruïnes bieden niet alleen een fascinerend inzicht in de geschiedenis van het eiland, maar ook een prachtig uitzicht op de zee en de omliggende stad. In deze blogpost vertellen we je alles wat je moet weten om deze bijzondere plek te ontdekken.
 
18 november 2023
Pacha Ibiza is dé plek om te zijn als je op zoek bent naar een onvergetelijke avond vol dansen en plezier. Met spectaculaire lichtshows, opzwepende muziek en legendarische feesten is Pacha een van de meest populaire clubs op Ibiza.
 
15 november 2023
Ontdek de unieke wijnen en likeuren van Ibiza tijdens een bezoek aan een van de vele prachtige wijnmakerijen op het eiland. Of je nu een wijnliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een unieke ervaring, het proeven van de lokale dranken in een adembenemende omgeving is een must-do activiteit op Ibiza.
 
12 november 2023
Maak kennis met de authentieke charme van Sant Josep de Sa Talaia en Santa Agnes de Corona, twee rustieke dorpjes op Ibiza die een unieke inkijk bieden in het echte leven op het eiland. Ontdek de prachtige architectuur, natuurlijke schoonheid en heerlijke lokale gerechten in deze blogpost en mis geen enkel hoogtepunt tijdens je bezoek aan deze charmante bestemmingen.
 
9 november 2023
Op zoek naar een rustige ontsnapping aan de drukte van Ibiza? Breng dan een dag door bij de baai van Benirras, een prachtige locatie met kristalheldere wateren en spectaculaire zonsondergangen.
 
6 november 2023
Denk je bij Ibiza vooral aan feesten en stranden? Dan hebben we goed nieuws voor natuurliefhebbers! Espalmador eiland, voor de kust van Ibiza-stad, herbergt een unieke biodiversiteit en is een must-see voor wie de verborgen schatten van de flora en fauna wil ontdekken.
 
3 november 2023
Als je op zoek bent naar een onvergetelijke nacht tijdens je vakantie op Ibiza, dan is er geen betere plek dan bij Amnesia Ibiza. Lees verder om alles te weten te komen over de geschiedenis van deze iconische nachtclub en de geweldige live muziek en evenementen die je daar kunt beleven.
 
31 oktober 2023
Ontdek de rijke geschiedenis van zoutwinning op Ibiza bij het Salinas Natural Park, een prachtig natuurgebied waar je meer kunt leren over de oude kunst van zoutwinning en hoe het eiland hierdoor is gevormd.
 
28 oktober 2023
Ibiza-stad is een mekka voor mode- en winkelliefhebbers, met een ongeëvenaarde selectie van hippie-chique winkels en boetieks die de nieuwste trends combineren met traditionele Ibizaanse mode. Ontdek de beste winkels en boetieks van Ibiza-stad in deze blogpost en laat je onderdompelen in de unieke charme van dit prachtige eiland.
 
25 oktober 2023
Ontdek het adembenemende Ses Margalide eiland op Ibiza met zijn unieke uitzicht op de Middellandse Zee en de kustlijn van Ibiza, de perfecte bestemming voor natuurliefhebbers en wandelaars om te ontspannen en te genieten van de rust van de natuur.
 
22 oktober 2023
Ibiza is een eiland vol geschiedenis en cultuur en een van de meest fascinerende plekken om te bezoeken is het Sa Caleta vestingwerk. Dit monumentale fort biedt niet alleen een beeld van de mensen die er leefden en werkten, maar ook een adembenemend uitzicht op de oceaan. Ontdek het cultureel erfgoed van Sa Caleta vestingwerk en ervaar de rijke geschiedenis en natuurlijke schoonheid van dit prachtige monument op Ibiza.