Blogs

Hier vind je alles wat je moet weten over dit prachtige eiland. Of je nu van plan bent om hier op vakantie te gaan, of gewoon nieuwsgierig bent naar alles wat Ibiza te bieden heeft, wij hebben alle informatie die je nodig hebt.
 
26 januari 2024
Feesten op zondag bij Cafe Mambo: onvergetelijke ervaring met adembenemend uitzicht, wereldberoemde DJ's en unieke sfeer op Ibiza.
 
23 januari 2024
Betoverende natuurlijke bronnen bij Cala D'hort bieden spectaculair uitzicht, kristalhelder water en rust. Een must-visit op Ibiza.
 
20 januari 2024
Proef verse visgerechten in de tapasbars van de haven van San Antonio op Ibiza. Sardientjes, inktvisringen, garnalen en meer om van te genieten!
 
17 januari 2024
Ontdek de historische schatten van Sa Penya, een oude wijk in Ibiza-stad. Bewonder de stadsmuren, het kasteel en geniet van de lokale keuken.
 
14 januari 2024
Ontsnap aan de drukte en ontspan op het prachtige Ibiza met yoga, spa-behandelingen, gezonde maaltijden en een gemeenschap van gelijkgestemde mensen.
 
11 januari 2024
Es Paradis Ibiza is de ultieme feestbestemming met legendarische feesten, een betoverende Tuin van Eden en VIP-arrangementen.
 
8 januari 2024
Ontdek de adembenemende Can Marça druipsteengrot op Ibiza: stalactieten, stalagmieten en een betoverende lichtshow. Mis het niet!
 
5 januari 2024
Leer traditionele Spaanse flamencodans op Ibiza en ontdek de passie en schoonheid van deze elegante dansstijl.
 
2 januari 2024
Ontdek het paradijs op Ibiza: Stand-up Paddle Boarding in de prachtige baai van Cala Tarida, een geweldig avontuur voor het hele gezin!
 
30 december 2023
Ontdek de magie van de authentieke wekelijkse markt in Santa Eulalia op Ibiza. Kleurrijke kraampjes, lokale producten en levendige sfeer.
 
27 december 2023
De zoutvlaktes van Salinas op Ibiza hebben magische geneeskrachtige eigenschappen en bieden een unieke ervaring.
 
24 december 2023
Ontdek de Sensationele Ibiza-stijl bij het trendy Restaurant Blue Marlin. Adembenemende locatie aan het strand, culinaire verwennerij en levendige sfeer.
 
21 december 2023
Leer golfen bij Golf Ibiza: een prachtige golfbaan met uitzicht op zee en bergen, geschikt voor beginners en gevorderden.
 
18 december 2023
Een vakantie op een luxe zeilboot biedt vrijheid, avontuur, ontspanning en quality time met vrienden en familie op prachtige bestemmingen over de hele wereld.
 
15 december 2023
Ervaar de spirituele kracht van El Corazon del Bosque-verlichting in het hart van het bos van Ibiza en maak een diepe connectie met de natuur.