Blogs

Hier vind je alles wat je moet weten over dit prachtige eiland. Of je nu van plan bent om hier op vakantie te gaan, of gewoon nieuwsgierig bent naar alles wat Ibiza te bieden heeft, wij hebben alle informatie die je nodig hebt.
 
13 mei 2023
Cap des Falco is een minder bekende, maar zeker niet minder indrukwekkende, plek op Ibiza. Dit uitkijkpunt biedt een adembenemend uitzicht op de zee en het nabijgelegen eiland Formentera, en is tevens de thuisbasis van een natuurreservaat en een oude vuurtoren. In dit blogartikel nemen we je mee op een ontdekkingsreis naar deze verborgen parel en vertellen we je alles wat je moet weten om dit bijzondere stukje natuur te ontdekken.
 
12 mei 2023
Ibiza heeft meer te bieden dan alleen feesten en stranden. Ontdek Punta Galera, een verborgen parel aan de westkust van Ibiza met betoverende rotsformaties en natuurlijke zwembaden. In deze blogpost lees je alles over deze unieke plek en krijg je tips om optimaal te genieten van je bezoek.
 
11 mei 2023
Ibiza staat bekend om zijn feesten en stranden, maar er is meer te ontdekken op dit magische eiland. Een van de meest mysterieuze en verborgen plekken is Atlantis, een afgelegen baai in de buurt van Sa Pedrera die alleen te voet bereikbaar is. Ontdek wat deze plek zo bijzonder maakt en waarom het de moeite waard is om te bezoeken.
 
9 mei 2023
Ontdek het historische hart van Ibiza: Dalt Vila. Dit UNESCO Werelderfgoed is een ware tijdcapsule en biedt een uniek inzicht in de rijke geschiedenis en cultuur van het eiland, ver weg van de drukte van de toeristische hotspots.
 
8 mei 2023
Llonga is niet alleen een prachtige locatie om te zwemmen, maar ook een plek met veel voorzieningen. Er zijn talloze restaurants, bars en winkels in de buurt, evenals faciliteiten zoals toiletten, douches en kleedkamers. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een heerlijke dag aan de oostkust van Ibiza.
 
7 mei 2023
Cala Xarraca, gelegen in het noorden van Ibiza, is een betoverend en idyllisch strand dat ver weg ligt van de drukte van de meer bekende feestbestemmingen op het eiland. In dit artikel ontdek je de vele facetten van Cala Xarraca en geven we je tips om dit verborgen juweeltje van Ibiza te ontdekken.
 
6 mei 2023
Ibiza staat bekend om zijn feesten en prachtige stranden, maar het eiland heeft ook een rijke culinaire traditie. In deze blog nemen we je mee op een smakelijke reis naar de beste lokale restaurants op Ibiza waar je kunt genieten van authentieke en overheerlijke paella.
 
5 mei 2023
Ibiza staat bekend om zijn zon, zee en strand, maar heeft ook een rijke geschiedenis die vaak over het hoofd wordt gezien. Eén van de verborgen parels op het eiland is Sa Caleta, een archeologische vindplaats uit de 8e eeuw voor Christus. In dit blogitem nemen we je mee op een reis door de tijd en ontdekken we de geheimen van deze oude ruïnes.
 
4 mei 2023
Ontdek het verborgen juweeltje van Ibiza: de mysterieuze 'Smokkelaarsgrot' bij Cala Codolar. Ga mee op avontuur en ontdek alles wat je moet weten over deze afgelegen plek en hoe je je bezoek onvergetelijk kunt maken.
 
3 mei 2023
Ontdek de mystieke kant van Ibiza en maak een reis naar Mirador des Vedrà en de legendarische Hippie Grot. In deze blogpost vind je alles wat je moet weten over deze betoverende plekken en hoe je ze kunt bereiken.
 
2 mei 2023
Ibiza staat bekend om zijn bruisende nachtleven en prachtige stranden, maar het eiland heeft ook een rijke geschiedenis en cultureel erfgoed. Eén van de meest fascinerende aspecten van Ibiza's geschiedenis zijn de 7 torens, gebouwd tussen de 16e en 18e eeuw, die dienden als bescherming tegen piraten en indringers. In deze tekst nemen we je mee op een historische reis door het eiland en ontdekken we de 7 torens van Ibiza.
 
1 mei 2023
Ibiza is niet alleen bekend om zijn feesten en stranden, maar biedt ook een prachtig natuurgebied: Ses Salines Natural Reserve. Hier kunt u genieten van de rust en schoonheid van de natuur en de majestueuze roze flamingo's bewonderen. In dit blogartikel ontdekt u meer over deze betoverende vogels en krijgt u tips over hoe u ze het beste kunt spotten tijdens uw verblijf op Ibiza.
 
30 april 2023
Ibiza staat bekend om zijn levendige nachtleven, prachtige stranden en adembenemende landschappen. Maar er is één plek op dit eiland die een bijzondere aantrekkingskracht heeft op zowel de lokale bevolking als toeristen: Es Vedra. In dit blogbericht nemen we je mee op een betoverende reis om de schilderachtige zonsondergangen bij Es Vedra te ervaren.
 
29 april 2023
Ibiza staat bekend om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, maar het eiland heeft ook enkele verborgen juweeltjes die wachten om ontdekt te worden, waaronder Cala d'Albarca, een spectaculaire natuurlijke brug aan de ruige noordkust van het eiland. In deze blogpost nemen we je mee op een reis naar deze verbazingwekkende locatie en delen we alles wat je moet weten om deze ongerepte parel te bezoeken.
 
28 april 2023
Ibiza staat bekend om zijn bruisende nachtleven en de jachthaven van Ibiza is de hotspot voor de elite en beroemdheden die op zoek zijn naar een onvergetelijke avond uit. In deze blog nemen we je mee op een rondleiding door het spannende nachtleven rondom de jachthaven van Ibiza, zodat je precies weet waar je moet zijn om de avond van je leven te beleven.