Blogs

Hier vind je alles wat je moet weten over dit prachtige eiland. Of je nu van plan bent om hier op vakantie te gaan, of gewoon nieuwsgierig bent naar alles wat Ibiza te bieden heeft, wij hebben alle informatie die je nodig hebt.
 
6 januari 2023
Ontdek de beste plekken om de zonsondergang op Ibiza te zien, waaronder Café del Mar en Cala Comte, en maak je ervaring nog magischer met deze tips, zoals het plannen van tevoren en het meenemen van een camera.
 
4 januari 2023
Ibiza staat bekend als een feestbestemming, maar er is zoveel meer te ontdekken op dit prachtige eiland. Van idyllische stranden en schilderachtige dorpjes tot geheime grotten en lokale markten, Ibiza heeft een schat aan verborgen parels die wachten om ontdekt te worden. In dit artikel ontdek je enkele minder bekende plekken die je kunt bezoeken tijdens je volgende reis naar dit magische eiland.
 
2 januari 2023
Verken de verborgen baaien en kristalheldere wateren van Ibiza door te paddleboarden. Het eiland biedt ideale omstandigheden voor deze watersport en er zijn tal van verhuur- en lesmogelijkheden beschikbaar. Populaire locaties zijn onder andere Cala d'Hort, Cala Comte, Cala Nova, Cala Xarraca en Portinatx. Zorg ervoor dat je de juiste uitrusting hebt en het weer en de getijden controleert voordat je het water op gaat. Respecteer het milieu en geniet van een onvergetelijke ervaring op het water.