Blogs

Hier vind je alles wat je moet weten over dit prachtige eiland. Of je nu van plan bent om hier op vakantie te gaan, of gewoon nieuwsgierig bent naar alles wat Ibiza te bieden heeft, wij hebben alle informatie die je nodig hebt.
 
4 juni 2023
Op Ibiza vind je meer dan alleen wilde feesten en drukke stranden. Cala Tarida is een perfect voorbeeld van een rustig strand met kristalhelder water en een ontspannen sfeer. In deze blogpost lees je waarom dit strand een bezoek waard is tijdens je vakantie op Ibiza.
 
2 juni 2023
Ontdek de magie van Playa de Benirrás, een van de meest geliefde stranden op het betoverende eiland Ibiza, met kristalhelder water, adembenemende natuur en legendarische zondagavondfeesten met trommelaars die de zonsondergang vieren met hypnotiserende ritmes. In deze blogpost vind je tips om je bezoek onvergetelijk te maken.
 
31 mei 2023
Ibiza is een populaire bestemming vanwege het bruisende nachtleven en de prachtige stranden, maar er zijn ook verborgen juweeltjes te vinden op het eiland. Cala Boix is zo'n verborgen parel, een rustig strand met kristalhelder water en een adembenemend uitzicht op de bergen, waar u kunt ontsnappen aan de drukte van Ibiza. In deze blog post leest u alles wat u moet weten over deze afgelegen bestemming.
 
29 mei 2023
Ontdek een verborgen juweeltje van Ibiza: de indrukwekkende Cova de Can Marçà. Deze eeuwenoude grot, die alleen te voet bereikbaar is, onthult een fascinerend stukje geschiedenis van het eiland en biedt een betoverende ervaring die je niet wilt missen tijdens je bezoek aan Ibiza.
 
27 mei 2023
Op zoek naar een rustige en betoverende bestemming op Ibiza? Maak dan kennis met Cala Gracioneta, een verborgen parel met kristalhelder water en een serene omgeving. In deze blogpost ontdek je waarom dit strand de ideale plek is voor een ontspannen dagje uit op het eiland.
 
25 mei 2023
Ibiza staat bekend om zijn prachtige stranden, levendige nachtleven en adembenemende landschappen. Een van de meest serene en ongerepte plekken die het eiland te bieden heeft, is Cala Carbó, een idyllisch strand met kristalhelder water en een adembenemend uitzicht op Es Vedra.
 
24 mei 2023
Ibiza staat bekend om haar witte zandstranden, helderblauw water en bruisende nachtleven. Maar de meest bekende evenementen op het eiland zijn de legendarische Opening en Closing parties. In deze blogpost duiken we dieper in de magie van deze culturele evenementen die de Ibiza-lifestyle belichamen.
 
23 mei 2023
Ibiza staat bekend om zijn bruisende nachtleven en prachtige stranden, maar er zijn ook verborgen schatten te vinden voor degenen die buiten de gebaande paden willen treden, zoals het afgelegen strand S'illot des Rencli.
 
22 mei 2023
Ibiza is een eiland dat niet alleen bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, maar ook geliefd is bij filmmakers en tv-producenten. In deze tekst nemen we je mee langs de meest memorabele films en series die op Ibiza zijn opgenomen.
 
21 mei 2023
Ibiza staat bekend om haar bruisende nachtleven en prachtige stranden, maar er is één strand dat bezoekers keer op keer betovert: Cala Salada. Omringd door pijnbomen en met kristalhelder water, is het de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke pracht van dit eiland.
 
20 mei 2023
Ibiza is wereldberoemd om zijn feesten en nachtleven, en DC-10 is de meest bekende club op het eiland. In deze gids vertellen we je alles wat je moet weten over deze iconische club, van de geschiedenis en muziek tot de clubervaring en praktische informatie.
 
19 mei 2023
Ibiza staat bekend om zijn prachtige stranden en bruisend nachtleven, maar de hoogste berg van het eiland, Sa Talaia, biedt een adembenemend uitzicht op het omringende landschap en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de tijd van de Feniciërs. In deze blogpost nemen we je mee op een ontdekkingsreis naar deze indrukwekkende berg, haar geschiedenis en de onvergetelijke ervaring die het beklimmen ervan biedt.
 
18 mei 2023
Space, één van de meest iconische clubs van Ibiza, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1986 toen het voor het eerst zijn deuren opende als "The Sound Factory".
 
17 mei 2023
Ibiza is meer dan alleen zonovergoten stranden en bruisend nachtleven. Voor de avontuurlijke reizigers onder ons hebben we de ultieme bucketlist samengesteld met verborgen pareltjes en populaire attracties die je niet mag missen tijdens je reis naar dit magische eiland in de Middellandse Zee.
 
15 mei 2023
Ibiza staat bekend om het bruisende nachtleven en de drukke stranden, maar er zijn ook verborgen juweeltjes te vinden, zoals Cala Llentrisca. Dit afgelegen strand biedt een idyllische en serene omgeving om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke schoonheid van het eiland. In deze tekst lees je alles wat je moet weten over dit prachtige strand en hoe je er kunt komen.