Blogs

Hier vind je alles wat je moet weten over dit prachtige eiland. Of je nu van plan bent om hier op vakantie te gaan, of gewoon nieuwsgierig bent naar alles wat Ibiza te bieden heeft, wij hebben alle informatie die je nodig hebt.
 
4 juli 2023
Als je op zoek bent naar een prachtige vakantiebestemming om je Instagram-feed te upgraden, dan is Ibiza dé plek bij uitstek. Dit artikel deelt de top 10 meest Instagram-waardige plekken op Ibiza, inclusief gedetailleerde beschrijvingen en tips voor het maken van de perfecte foto.
 
2 juli 2023
Ibiza is meer dan alleen een plek om te feesten en te zonnebaden. Als lokale eilandbewoner neem ik je graag mee op een persoonlijke tour langs mijn favoriete plekken, waarbij we de verborgen schatten van Ibiza ontdekken. Van een rustige baai bij zonsopgang tot de kleurrijke Hippy Market en de oude stad Dalt Vila, en van de lokale keuken tot de betoverende zonsondergang, ik laat je de diversiteit en schoonheid van dit eiland zien.
 
30 juni 2023
Ibiza staat bekend om zijn bruisende nachtleven en prachtige stranden, maar het eiland biedt ook een unieke en buitengewone wildlife-ervaring in het verborgen juweel van Punta d'Es Farallo. Ontdek hier een ongerepte omgeving waar je kunt genieten van de natuur en de dierenwereld.
 
28 juni 2023
De Hippy Day Market van Las Dalias is een iconische plek waar je de kleurrijke hippiecultuur van Ibiza kunt ervaren. In deze blogpost nemen we je mee naar de betoverende markt en ontdek je de charme van Las Dalias.
 
26 juni 2023
Ontdek het verborgen juweeltje van Ibiza: de Cova de Can Marça. Deze eeuwenoude grot in het noorden van het eiland biedt een betoverende ervaring met prachtige geologische formaties, subtiele verlichting en een indrukwekkende waterval. Lees verder voor meer informatie over een bezoek aan deze magische locatie.
 
24 juni 2023
Ibiza, bekend om zijn zon, zee en strand, heeft naast deze populaire attracties ook een rijke geschiedenis en cultuur. Een van de meest iconische bezienswaardigheden op het eiland is de kathedraal van Santa Maria d'Eivissa, met een adembenemend uitzicht dat je niet mag missen tijdens je bezoek.
 
22 juni 2023
Ibiza staat bekend om zijn bruisende nachtleven en prachtige stranden, maar er is meer te ontdekken op dit Spaanse eiland. Maak kennis met Sant Joan de Labritja, een charmant dorpje in het noorden van Ibiza met een rijke geschiedenis, prachtige natuur en authentieke sfeer.
 
20 juni 2023
Ibiza staat bekend om zijn bruisende nachtleven, maar heeft veel meer te bieden dan alleen feesten. Cala Vadella is een verborgen schat aan de westkust van Ibiza, met een idyllisch strand, helder water en een rustige omgeving. In deze tekst nemen we je mee naar deze prachtige locatie en geven we je tips voor een onvergetelijk bezoek aan Cala Vadella.
 
18 juni 2023
Ontdek het bruisende strandparadijs van Ibiza: Cala Jondal. Dit idyllische en trendy strand trekt veel feestgangers en zonaanbidders aan die op zoek zijn naar de ultieme zomerervaring. In dit artikel ontdek je alles wat je moet weten om optimaal te genieten van deze unieke bestemming.
 
16 juni 2023
Es Caló de s'Oli is een verborgen juweeltje op Ibiza met kristalhelder water en rust, weg van de drukte van de toeristische hotspots. Ontdek in dit blogartikel alles wat je moet weten over dit prachtige, afgelegen strand en waarom het de perfecte plek is om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke schoonheid van Ibiza.
 
14 juni 2023
Ibiza is niet alleen bekend om zijn bruisende nachtleven en exclusieve feesten, maar heeft ook een natuurlijke, rustige en adembenemende schoonheid die wacht om ontdekt te worden, zoals Sa Pedrera: een rotsachtige kustlijn met verborgen grotten en natuurlijke zwembaden. In deze blogpost nemen we je mee op een ontdekkingstocht naar dit bijzondere stukje Ibiza.
 
12 juni 2023
Ontdek het idyllische en rustige strand Cala Xuclar, een verborgen parel gelegen aan de noordkust van Ibiza. Met kristalhelder water, een prachtige omgeving en activiteiten zoals snorkelen en wandelen, is dit strand een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de rustige kant van Ibiza.
 
10 juni 2023
Ibiza staat bekend om zijn bruisende nachtleven en mooie stranden, maar er is meer te ontdekken op het eiland. In het charmante dorpje Sant Mateu d'Albarca, gelegen in het noorden van Ibiza, vind je een rustige en idyllische omgeving met een rijke traditie in wijn- en olijfolieproductie. Lees verder om te ontdekken waarom een bezoek aan Sant Mateu d'Albarca zeker de moeite waard is tijdens je vakantie op Ibiza.
 
8 juni 2023
Op het drukke Ibiza zijn er ook verborgen pareltjes te vinden, zoals Cala Mastella. Dit kleine en afgelegen strand met kristalhelder water en een van de beste visrestaurants van het eiland, El Bigotes, biedt een ontspannen en authentieke sfeer weg van de drukte en het feestgedruis.
 
6 juni 2023
Ibiza is niet alleen bekend om zijn feesten en prachtige stranden, maar heeft ook een verborgen parel genaamd Es Broll de Buscatell. Deze natuurlijke bron met kristalhelder water ligt in een rustige en schilderachtige omgeving en biedt bezoekers een unieke en rustige ervaring te midden van een weelderige oase.