Ontdek de magie van Ibiza in deze films en series

22 mei 2023
Ontdek de magie van Ibiza in deze films en series

Ibiza is een van de meest spectaculaire eilanden ter wereld. Het eiland trekt niet alleen toeristen aan met zijn prachtige stranden, kristalheldere wateren en bruisende nachtleven, maar ook vanwege zijn unieke charme. Het is geen wonder dat Ibiza een populaire locatie is voor filmmakers en tv-producenten. In dit artikel nemen we je mee op een reis door de meest memorabele films en series die op Ibiza zijn opgenomen.

White Lines

White Lines is een misdaaddrama dat zich afspeelt op Ibiza en geproduceerd is door Netflix. De serie volgt de zoektocht van een vrouw naar de waarheid over de dood van haar broer, die 20 jaar eerder op het eiland verdween. White Lines onthult de donkere kant van Ibiza en zijn clubscene. Het programma laat ook de prachtige kustlijn van Ibiza zien, evenals de iconische stranden en bruisende nachtclubs.

The Night Manager

The Night Manager is een populaire serie van de BBC, gebaseerd op de roman van John le Carré. Het verhaal speelt zich af op verschillende locaties, waaronder Ibiza. De serie volgt de avonturen van een hotelmanager, gespeeld door Tom Hiddleston, die betrokken raakt bij een internationaal wapenhandelschandaal. Het is een spannende thriller die de adembenemende schoonheid van Ibiza in al zijn glorie toont.

The Inbetweeners Movie

The Inbetweeners Movie is een Britse komedie die zich afspeelt op Ibiza. Het verhaal volgt vier vrienden die op vakantie gaan naar het eiland om te feesten en meisjes te versieren. De film is een hilarische weergave van de typische 'Brits op vakantie' mentaliteit en toont de extravagante feesten en het bruisende nachtleven dat Ibiza zo beroemd heeft gemaakt.

Reinventing Marvin

Reinventing Marvin is een Frans drama dat zich afspeelt op Ibiza. Het verhaal volgt de avonturen van een jonge homoseksuele man die opgroeit in een gezin van arbeiders in een klein Frans dorpje. Hij besluit zijn leven te veranderen en vertrekt naar Ibiza om zijn droom na te jagen om kunstenaar te worden. De film toont het prachtige landschap van Ibiza, evenals de levendige en kleurrijke kunstscene van het eiland.

The Island

The Island is een Spaanse thriller die zich afspeelt op Ibiza. Het verhaal volgt een groep vrienden die besluiten om een boottochtje te maken naar een afgelegen eiland. Ze ontdekken al snel dat het eiland niet is wat het lijkt en dat ze moeten vechten om te overleven. De film toont de prachtige kustlijn van Ibiza en de ongerepte schoonheid van de omliggende eilanden.

A Perfect Day

A Perfect Day is een Spaanse komedie-drama die zich afspeelt op Ibiza. De film draait om een ​​groep humanitaire werkers die proberen een dode man uit een put te halen voordat het water vervuild raakt. De film toont de prachtige landschappen van Ibiza en de kleurrijke cultuur van het eiland.

Bulletproof

Bulletproof is een Britse misdaadserie die zich afspeelt op Ibiza. De serie volgt twee detectives die proberen een wapenhandelaar te vangen die op het eiland actief is. De serie toont de prachtige stranden en kustlijnen van Ibiza, evenals het bruisende nachtleven en de extravagante feesten.

Ibiza is een magisch eiland dat de verbeelding van filmmakers en tv-producenten heeft gevangen. De prachtige landschappen, de kleurrijke culturele scene en het bruisende nachtleven bieden de perfecte achtergrond voor een breed scala aan verhaallijnen en genres. Of je nu een fan bent van thrillers, komedies of drama's, er is zeker een film of serie die je zal aanspreken. Dus waar wacht je nog op? Ontdek de magie van Ibiza in deze geweldige films en series.