Blogs

Hier vind je alles wat je moet weten over dit prachtige eiland. Of je nu van plan bent om hier op vakantie te gaan, of gewoon nieuwsgierig bent naar alles wat Ibiza te bieden heeft, wij hebben alle informatie die je nodig hebt.
 
14 maart 2024
Leer Spaans op Ibiza bij een lokale taalschool voor een unieke en onvergetelijke ervaring. Oefen met mensen van verschillende nationaliteiten en geniet van de prachtige stranden en het bruisende nachtleven. Schrijf je nu in!
 
11 maart 2024
Ultimate nightlife at Sa Punta Club in Talamanca. Spectacular location, exclusive atmosphere, gourmet dining, world-famous DJs, VIP service, unforgettable experience.
 
8 maart 2024
Punta Galera-kliffen bieden een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee, perfect voor avonturiers en ontspanning.
 
5 maart 2024
Verken het majestueuze kasteel van Ibiza-stad, Dalt Vila, een UNESCO-werelderfgoedlocatie. Betoverende stadsmuren, geplaveide straatjes en adembenemend uitzicht. Must-visit!
 
2 maart 2024
Ontdek de magie van openlucht muziekfestivals op Ibiza. Van rock tot reggae, voor elk wat wils. Een onvergetelijke ervaring!
 
28 februari 2024
Ontdek de traditionele architectuur van Santa Gertrudis op Ibiza: witgekalkte gebouwen, kerken, pleinen en finca's. Een betoverende ervaring.
 
25 februari 2024
Geniet van de heerlijke Ibizaanse likeuren bij distilleerderij C'an Lluc. Ontdek de traditionele productiemethoden en proef de verschillende smaken.
 
22 februari 2024
Bloop International Proactive Art Festival Ibiza: unieke kunst, verandering, muziek, verkenning, internationale gemeenschap. Een must-see ervaring!
 
19 februari 2024
Ontdek de ongerepte natuur van Formentera: rustige stranden, prachtige uitzichten, fietsen, wandelen en genieten van zonsondergangen.
 
13 februari 2024
Ontdek de fascinerende architectuur van Sa Pedrera in Ibiza-stad. Een must-see voor architectuurliefhebbers en reizigers op zoek naar iets bijzonders.
 
10 februari 2024
Leer traditionele Paella-recepten tijdens een kookworkshop op Ibiza. Ontdek de geheimen van dit iconische gerecht en geniet van een smakelijke ervaring.
 
7 februari 2024
El Burgado in Santa Gertrudis, Ibiza is een high-end wijnbar met een uitgebreide selectie aan wijnen en een gezellige sfeer.
 
4 februari 2024
Ontdek de verborgen schatten van Isla Tagomago, een paradijs voor natuurliefhebbers met prachtige flora, fauna en onderwaterwereld.
 
1 februari 2024
Las Salinas-strand op Ibiza: adembenemende natuurlijke schoonheid, zoutvlaktes, mariene fauna, prachtige zonsondergangen, wandelpaden, natuurreservaten, picknick.
 
29 januari 2024
Ontdek de bruisende sfeer van Cocoon Ibiza: Een onvergetelijk avontuur vol muziek, dans en plezier!