Blogs

Hier vind je alles wat je moet weten over dit prachtige eiland. Of je nu van plan bent om hier op vakantie te gaan, of gewoon nieuwsgierig bent naar alles wat Ibiza te bieden heeft, wij hebben alle informatie die je nodig hebt.
 
28 april 2024
Ontdek de hemelse smaken van Ibiziaanse tapas in Cala Nova, een culinaire reis vol smaak en gastvrijheid.
 
25 april 2024
Ervaar de magie van het Festa de la Terra in Ibiza-stad: een betoverend feest vol kleur, muziek en tradities.
 
22 april 2024
Verborgen schatten en betoverende baaien aan oostkust van Ibiza, perfect voor rust en ontspanning of levendige sfeer. Ontdek en geniet!
 
19 april 2024
S'Hort de Can Vidalet is een historische locatie in Ibiza-stad met waterputten en forten, die een must-see is tijdens je bezoek aan Ibiza.
 
16 april 2024
Beleef de exclusieve Ibiza-stijl bij Blue Marlin Ibiza Beach Club: luxe, lekker eten, geweldige muziek en een onvergetelijke ervaring.
 
13 april 2024
Ontdek de magie van traditionele Ibizaanse dansen bij een lokale dansschool en leer de betekenis en technieken kennen.
 
10 april 2024
Ontdek de rust en schoonheid van Es Amunts, een natuurpark op Ibiza met adembenemende landschappen en wandelroutes.
 
7 april 2024
Ontdek de verborgen baaien van Ibiza: kristalhelder water, rust, wandelen, snorkelen. Een onvergetelijke ervaring.
 
4 april 2024
Ontdek de betoverende kliffen van Cala Llentrisca op Ibiza: adembenemend uitzicht, wandelen, zwemmen en ontsnappen aan de drukte.
 
1 april 2024
Pacha Ibiza: wereldberoemde club met top DJ's, thema-avonden en VIP-ervaring. Een must-visit voor muziekliefhebbers op Ibiza.
 
29 maart 2024
Ontdek hedendaagse kunst in het MACE op Ibiza. Diverse collectie, tijdelijke tentoonstellingen en culturele evenementen. Must-visit voor kunstliefhebbers.
 
26 maart 2024
Ontdek de verborgen schatten van Ibiza: proef authentieke Ibiziaanse wijnen bij lokale wijnhuizen. Een unieke ervaring! Cheers!
 
23 maart 2024
Feestelijke tradities in Santa Eulalia-plaats: Processie van Santa Eulalia, Correfoc, heerlijk eten en drinken, muziek en dans.
 
20 maart 2024
Ontdek de fascinerende geschiedenis van de Cova des Cuieram-grot op Ibiza! Een natuurlijk wonder met een rijke geschiedenis en een intrigerende legende.
 
17 maart 2024
Ervaar ecotoerisme bij Grup Esportiu Amunt: een unieke bestemming voor natuurliefhebbers in Ibiza-stad.